Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

TedX Bucharest & ARCA

September 9, 2009 | frumooos | 5:18 pm | Comments [8] |

Astazi am aflat despre doua proiecte foarte pe gustul meu.

Am mai scris si in trecut despre conferintele TED si chiar mi-am pus mouse-ul si cunostintele de engleza la treaba si am tradus vreo doua. Acum va anunt ca dupa ce-a reusit sa intre in NATO si EU, Romania va fi reprezentata si pe harta TED. (De fapt, Romania era pe harta de mai demult, prima editie a TEDxBucharest a fost in mai.) Pe 16 octombrie se va desfasura TEDxBucharest, organizat se pare de catre cei de la femalam.ro carora le urez pe aceasta cale sa aiba si pe viitor cat mai multe initiative de acest gen. Printre vorbitori vor fi Naumovici si Mircea Toma dar si Dumitru Popescu, ocazie cu care ajung dupa un scurt ocol la cel ce-al doilea proiect fain pe ziua de azi.

Dumitru Popescu este intemeietorul Asociatiei Romane pentru Cosmonautica si Aeronautica (ARCA), asociatie care s-a inscris in concursul Google Lunar X Prize si si-a propus nici mai mult nici mai putin decat sa trimita o racheta pe Luna (aka satelitul Pamantului). Jos palaria, sus racheta!


8 Comments »


September 11, 2009 @ 6:09 pm

prima editie tedx din romania a fost pe 27 mai http://www.tedxbucuresti.ro/


[ C ] flu
September 11, 2009 @ 10:04 pm

Mersi, nu stiam, se corecteaza.


[ C ] tedX
October 14, 2009 @ 3:50 pm

Sa nu uitam ca e o conferinta TEDX si nu TED,este o diferenta.Oricum e o realizare,felicitari organizatorilor.


[ C ] flu
October 14, 2009 @ 4:12 pm

Din pacate nu sunt in .ro in urmatoarele zile, altfel as veni.

Mersi pentru observatie tedX, am modificat titlul postarii.


[ C ] Dimitrie
October 27, 2009 @ 12:16 am

flu frate, TEDxBucuresti au fost unii, TEDxBucharest au furat altii :) E ca la romani, nu se puteau intelege pe 1 singur eveniment cu oameni comuni? De ce ne inregistram 2? si Bucuresti si Bucharest? Orium ne fac toti capitala Budapest…


[ C ] flu
October 27, 2009 @ 10:30 am

Poate ca in cativa ani se unesc si iese un TedxRomania inainte de a ne provincializa complet si a scoate editiile TedxCaracal & TedxBaicoi (cu scuzele de rigoare pentru locuitorii celor doua urbe)


[ C ] Paul
February 26, 2011 @ 11:34 am

si TEDx Timisoara, la care eu am fost si a fost mult peste celelalte din tara au avut evenimente cu mult inainte de TEDx Bucharest.


August 18, 2013 @ 6:25 pm

[…] de Oradea – Blog Oradea – Stiri – BihorDianna.dk – – tanker fra hverdagenBlog de TontVirtualSanityBlog de mediocruOradea, Romania – Oradeanul – Jurnal de Oradea – Blog Oradea – Stiri – BihorDianna.dk – – tanker fra […]


Leave a comment