Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Experienta Hawaiian Baby Woodrose

August 3, 2009 | practic | 10:02 pm | Comments [2] |

M-am documentat nitel (vorba vine!) despre semintele astea hawaiene si din cate-am citit pana acum, majoritatea celor care le-au incercat au cam avut dureri de burtica, iar altii si-au cam borat matele ore intregi.

Pentru cei care nu stiu foarte multe despre ele, urmeaza cateva informatii de baza care ar avea rolul sa-i lamureasca macar partial pe cei interesati de subiect. De cumparat se pot cumpara la orice magazin de vise (iarasi, vorba vine), asadar nu incalca legislatia mioritica in vigoare (ce cuvant, vajnic si frumos). Contin o concentratie ridicata de LSA (precursor LSD) asa ca daca va trecea prin cap sa rontaiti seminte de zorele, mai bine incercati 5-6 seminte de Baby Woodrose decat 250-300 de seminte de zorele care ar contine aproximativ aceeasi concentratie de alcaloizi. Nu mi se pare o ideea buna de a fi folosite in scop social-recreativ (adica nu va asteptati sa va jucati cu cubuletele dupa ce va intra in sistem), mai degraba se potrivesc celor care-si doresc sa leneveasca cateva ore si sa se simta linistiti.

Mod de preparare: cu o seara inainte, curatati semintele (de preferat 5-6, la mai multe poate iesi urat) de orice coaja, le maruntiti si apoi le dati drumul intr-un pahar cu apa calduta, nu fierbinte. Dupa ce apa se raceste, puneti paharul in frigider si lasati-l acolo 12-15 ore. A doua zi, de preferat fara sa mancati nimic (altfel sunt sanse mari ca alimentele sa fi uitat ceva afara si sa vrea sa se intoarca) beti apa din pahar cu inghitituri mici (sa nu va doara gatul) si intercalati cu sucuri naturale pline de vitamina C (portocale, grapefruit) pe care le aveati deja in frigider pentru ca le-ati cumparat de cu seara.

Efectele: incep dupa vreo 30-60 de minute si sunt initial doua: sedativ si diuretic. Dupa un somn linistit si cateva plimbari pentru șușu, urmeaza vreo 6-8 ore de destindere si relaxare in care se poate observa o stare placuta de pace interioara, empatie crescuta si ganduri bune. Fara halucinatii, fara senzatii neplacute, fara greata.

Cred ca nu mai trebuie mentionat ca se recomanda sa stati intr-un mediu cunoscut si linistit, iar efectele difera totusi de la organism la organism. LSA-ul se pare ca are un rol de catalizator al starilor si emotiilor asadar nu incercati semintele astea daca sunteti suparati sau tristi pentru ca s-ar putea sa nu mai fie chiar atat de placut. La urma-urmei, experienta v-o creati voi cu ingredientele care exista in mintea voastra. Se mai recomanda si lectura, o alegere buna fiind Aldous Husley, Doors of Perception.

In incheiere vreau sa amintesc ca exista deja o initiativa a unor oameni bine-intentionati (fara ironie) care au de gand sa adauge si aceste seminte impreuna cu salvia si celelalte substante vandute de HighShop-uri pe lista celor interzise. Inteleg ca au fost deja numeroase cazuri de copilasi care s-au pus in cap cu produsele mai sus mentionate si a iesit urat, insa oameni buni, faceti o selectie, vedeti care provoaca dependenta si care nu, care au efecte pozitive si care nu.


2 Comments »


August 13, 2009 @ 10:45 am

[…] chestii, iar unele dintre ele intra in categoria “droguri” (alcoolul, tutunul, cafeaua, semintele hawaiene s.a.m.d.). E limpede ca legislatia existenta a ramas in urma. So, sunteti pentru legalizare sau […]


[ C ] Ionut
August 29, 2014 @ 10:47 am

Ai dreptate, o selectie trebuie facuta, insa la noi treaba se face la gramada, tot ce vrea sa aduca ceva bun, cu siguranta se amesteca cu ceva rau.


Leave a comment