Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Valentine’s Day

February 9, 2009 | ca-n viata | 1:49 pm | Comments [4] |

Aseara am descoperit care ar fi cadoul cel mai potrivit, a se citi cel mai kitschos, pentru ziua sfantului Valentin care (culmea culmilor!) se nimereste de Valentine’s Day. O cutie de bomboane fondante cu glazura roz in forma de ursuleti care la randul lor tin in brate o pernuta in forma de inimioara pe care scrie “I LOVE YOU” si pe care daca apesi incepe sa cante din repertoriul lui Celine Dion.


4 Comments »


[ C ] shtrumf
February 9, 2009 @ 4:35 pm

de ce trebuie sf valentin sa fie kitschos si considerat intruchiparea satanei doar pentru ca exista la nivel global? :) de ce sa nu ne bucuram de el ca de un pretext pentru inca o aniversare? e ca un 1 martie dedicat cuplurilor, o “traditie” ca oricare alta, in care nivelul de kitschozitate depinde de gusturile fiecaruia. nimeni nu te obliga sa faci cadouri nici de ziua cuiva de nastere sau de craciun, dar sunt obiceiuri placute iar cadoul poate fi unul cat se poate de necostisitor si de personalizat.


[ C ] flu
February 9, 2009 @ 4:48 pm

S-ar zice ca exista alte infatisari ale diavolului mult mai neplacute, mai putin pufoase, dulci si roz. Dar eu unul reactionez spinos la propaganda media si prefer sa nu caut o zi speciala mai ales cand e ziua in care ti se da impresia ca TREBUIE, e cool, e la moda sa te porti intr-un anume fel. Eu sunt ala care crede ca nu doar in preajma Craciunului trebuie sa fim mai buni, nu doar de Revel trebuie sa ne dorim sa ne schimbam si nu de Sf Valentine sa ne manifestam mai abitir dragostea.
Orice zi e la fel de buna pentru a oferi cadouri interesante si personalizate celor dragi.

Mai putin 14 februarie :))


[ C ] shtrumf
February 14, 2009 @ 5:46 pm

eu n-o vad ca pe o constrangere, ci ca pe o ocazie, la fel cum e alegerea ta sa faci special ceva de ziua cuiva.. nu ne cadorisim prea des si nici nu ne iubim la aceeasi intensitate iar o data ca asta poate fi un pretext bun pentru o zi speciala.

nu zic ca nu e vorba de ipocrizie in cazul unora, nu zic ca nu se pompeaza mediatic, insa astea sunt doar “efecte secundare”. ideea de baza e una pozitiva…si e doar un obicei inofensiiiiv! eh, cred ca daca valentine’s day ar fi “underground cool” si nu “mainstream cool”, perceptia ar fi alta.. 😉


[ C ] flu
February 16, 2009 @ 11:48 am

Discutand cu niste oameni, am ajuns la concluzia ca sunt eu conservator si problema mea e ca spre deosebire de Craciun, Valentines’u a aparut mai tarziu in viata mea si de aia accept figurile consumeriste pe care le are mai nou mosu’ dar nu inimioarele.

Nu zic NU ca nu vreau sa fiu ipocrit :) dar incerc sa ma vindec de undergroundism.


Leave a comment