Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Schimba lumea la ADfel

August 26, 2008 | publicitate | 1:01 am | Comments [6] |

Astazi pe Motoare, in cadrul festivalului ADfel, cei de la CADI au organizat un mic eveniment de popularizare al site-ului schimbalumea.ro care e inca in stadiul de santier. Proiectul se va lansa pe meandrele virtuale ale internetului concret candva in urmatoarea luna si ne va oferi noua, oamenilor muncii (rentierii nu sunt exclusi, bineinteles), posibilitatea de a propune idei, de a le discuta pe ale altora, de a forma comunitati in jurul acestora si nu in ultimul rand va oferi posibilitatea unei comunicari intre noi astia mici si cei care chiar au posibilitatea de a schimba ceva in tara asta. Politics baby, politics!

Oamenii au fost cuminti & cooperanti si au depus buletinele de schimbat lumea in urna, iar ideeile lor vor aparea in curand pe site. Acum daca tot am ajuns la capitolul asta cu schimbarile (si Constitutia! bien sur) iau o pauza de 2 min si-mi imaginez cat ar fi de frumos daca s-ar reusi o schimbare reala a sistemului de invatamant din .ro, una care sa-l faca atractiv si pentru cei care n-au o inclinatie naturala spre a absoarbe cunostinte cu bureţelul de creier pe care-l au (sau nu!) in dovleac.

Voi ce-ati schimba la lumea asta?


6 Comments »


[ C ] Vlad
August 26, 2008 @ 11:59 am

Uite poze si dupa ce s-a deschis urna :)
http://r3lativ.blogspot.com/2008/08/poze-de-la-adfel.html


[ C ] flu
August 26, 2008 @ 12:31 pm

Mersi Vlad, vad ca s-au adunat ceva mesaje. Great success :)


[ C ] shtrumf
September 3, 2008 @ 7:03 am

o chestie de schimbat ar fi perspectiva asta pe un singur sens care predomina in patria noastra..e plin de putulici de baieti in campania asta :))


[ C ] flu
September 3, 2008 @ 10:53 am

Da, pentru ca artistul e o ea :)


[ C ] shtrumf
September 4, 2008 @ 8:45 pm

o fi, n-am exclus varianta..dar..so what?? :)


[ C ] flu
September 4, 2008 @ 10:48 pm

adica cum? vorbim de campanii diferite? :)


Leave a comment