Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

ICR-ul, Cristi Neagoe & politica

August 9, 2008 | blog,ca-n viata,radio-tv | 6:58 pm | Comments [9] |

Cetatenii onorabili ai venerabilei noastre patrii au fost cu siguranta oripilati de practicile abominabile ale artistilor, organizatorilor de expozitii carora le dau nume cosmopolit-decadente ca Freedom for Lazy People! (da!, despre Cristi Neagoe este vorba) si de ce nu chiar ale presedintelui Institutului Cultural Roman. Acestia toti la un loc, si individual, se drogheaza si beau urina si apoi iar se drogheaza apoi iar beau urina, poate mai fac cate-o pauza, asta nu mai conteaza pentru ca nu-i asa? cum sa lasi niste “demnitari” care reprezinta IMAGINEA ROMANIEI (fonturi pana la stele n-ar putea cuprinde acest concept in mod adecvat) sa strice imaculata mai nainte mentionata. Detalii despre aceastea pe Antene si pe blogul unui domn (nu merita link) care publica in Jurnalul National.

De cealalta parte cativa oameni de bun simt probabil ca au avut stomacul intors pe dos de la mirosul degajat de rahatul intors cu lopata de o gasca de oameni care o data ca nu inteleg ce se intampla in arte (plastice, vizuale, literatura) de douazeci de ani incoace si pe de alta sunt rau intentionati (ma face cineva paranoic daca suspectez aici un atac la Patapievici via Neagoe, via ICR de la gasca de vechi?).

Ramanem cu un gust amar, pentru ca in viata unui om se poate intra cu cizmele intr-un asemenea mod si regretam sincer ca dinozaurii batrani si tineri totodata (Buzura & co, Badin & oamenii urati la suflet de la Antena) inca se mai taraie pe pamant. Si speram ca aglomerari spontane (victima colaterala) de unde au fost furate si decontextualizate texte ale lui Cristi Neagoe sa fie deparolat cat mai curand.

textier, gramo, ianus, zoso au scris mai mult si mai bine despre asta.


9 Comments »


[ C ] dana frunza
August 14, 2008 @ 9:16 am

Doresc sa las un semn de simpatie pentru textul tau, care sa fie si o dovada de solidaritate cu Cristi Neagoe.
Numai bine pentru toata lumea.


[ C ] anonim
August 14, 2008 @ 7:46 pm

Da, mi-e scarba de esteticienii lui peste. Dar poate iese ceva super din toata chestia asta. Eu am gasit 2 concursuri foarte tari, la care eu o sa tratez chestiunea “poneiul roz& neagoe” si anume: http://www.theorwellprize.co.uk/the-award/how-to-enter.aspx
(sectiunea “The Journalism Prize” – atentie, inscrierile pt. premiul din 2009 incep din 22 octombrie 2008) si http://www.stop-discrimination.info/7203.0.html (s-ar incadra la discriminare pe considerente de convingeri).
Invit pe cititorii acestui blog sa faca si ei acelasi lucru. Dupa ce se termina jurizarea ambelor concursuri, poate ne adunam, cei care au trimis, si le postam “la comun” pe un blog special creat pt. asta.
Ar fi bine sa pui anuntul intr-un nou post, pt. vizibilitate mai mare. Si da-l mai departe.


[ C ] flu
August 20, 2008 @ 6:07 pm

@Dana: Mersi pentru semn, e bine sa ne solidarizam si noi, nu doar ceilalti :)

@anonim: mersi de info, s-a rezolvat cu post-ul.


[ C ] ROBERT HORVATH
August 22, 2008 @ 4:36 am

CRISTIAN NEAGOIE ESTE LIDERUL UNEI SECTE SATANICE. AM CONTACTAT FBI .DOCUMETELE SUNT EVIDENTE. .AM ANUTAT IN SCRIS SI VERBAL PE CONSULUL PAVONI SI PE ILINCA ILIE DE LA AMBASADA. AM CERUT SA FIU CONTACTAT DE SIE
SERVICIILE SUNT PARALIZATE SI NEMULTUMITE . NEAGOIE ARE IMUNITATE DIPLOMATICA. SE RISCA UN UN MARE SCANDAL
.MATROZUL PREZIDENTIALj, ESTE SANTAJAT, MINTIT SI MANIPULAT DE UNII,INPINS SPRE BALCON DE ALTII. IN CURAND APARE ARTICOLUL” CLUBUL SATANIC DE LA ICR NEW YORK.” ROBERT HORVATH SUA


[ C ] flu
August 22, 2008 @ 10:09 am

Gata, m-am linistit, pentru o clipa crezusem ca e emo…


[ C ] robert horvath usa
August 23, 2008 @ 4:57 am

STARE DE URGENTA
Robert Horvath, New York: “Săptămâna trecută, în premieră mondială, membrii sectei lui Neagoe au atacat şi au vandalizat clădirea oficială a statului român cu steag şi stemă la intrare. Serviciul de pază a primit ordine să nu intervină. Grafitti şi termeni scatologici – 4-5 metri – au mânjit consulatul, misiunea permanentă şi ICR. Această acţiune a avut loc la New York, la lumina zilei, la cinci minute de sediul ONU. Nimeni nu a fost arestat sau trimis în tribunalul militar. Peste o zi, lumpenii sunt aplaudaţi la conferinţa de presă ICR Patapievici. Preşedintele are datoria constituţională de a apăra teritoriul şi demnitatea cetăţenilor. Băsescu trebuie chemat în faţa Parlamentului urgent”.


[ C ] flu
August 23, 2008 @ 11:21 am

Va lipseste putintel humor domnule Horvath deoarece vad ca imaginatie aveti…


August 31, 2008 @ 2:28 am

Dreacu’ ie al dreacu’!
Cum le aranjeaza el pe toate, mai rar asa o ironie.
Umbla prin Europa o blasfemie mult mai evidenta comparativ cu poneiu’-svasticat pe cur, pe care blasfemie (broscoiu’ crucificat al lui Martin Kippenberger) se-nghesuie s-o expuna muzee si galerii mult mai coioase decat rapciuga ICR-ului (muzeul Museion din Bolzano- Italia, Bienala de Arta de la Venetia, Galeria Saatchi si Tate Modern din Londra, urmand sa mai fie expusa si la New York si Los Angeles).


[ C ] flu
August 31, 2008 @ 2:54 am

Da, broasca cu gura mare bate poneiul roz, la ei a sarit la gatul artistului chiar Papa, la noi nu s-a sesizat nici macar vreun mitropolit d’apoi patriarhul.


Leave a comment