Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

B’estfest – ziua 2

July 7, 2008 | muzica | 12:18 am | Comments [4] |

Ieri ne-am relaxat la Romexpo cu ajutorul celor de la kaiser Chiefs, Deluka & Heineken – o gramada de jetoane ducandu-se pe berea sambetii. Am mai auzit cum canta cei de la Mooooooood, juniori care ar putea promite, daca ar avea si ei o scanteie de originalitate & calitate + Manic Street Preachers despre care nu credeam sa aiba atatia fani la noi. Galezii au cantat corect dar fara sa ma impresioneze in vreun fel anume. Din pacate cei de la Nouvelle Vague s-au suprapus peste Kaiserii Sefi, sau o fi fost invers, ideea e ca am auzit doar doua melodii placute urechilor. Apoi am fost sa topaim pe ritmurile bine cunoscute: I predict a riot & so on… Surpriza placuta a fost Deluka, trei baieti si o fata care n-au cantat deloc rau.


4 Comments »


[ C ] shtrumf
July 19, 2008 @ 5:15 pm

de ce iesti rau cu the moooood ? las ca cresc ei mari si-ti arata tie :))


[ C ] flu
July 19, 2008 @ 6:13 pm

Asta si astept, sa creasca mari, sa-mi dovedeasca ca m-am inselat si ca imi pot incanta urechile cu niste melodii originale si interesante.


[ C ] shtrumf
July 20, 2008 @ 7:46 am

hihihih..e adevarat ca-mi aduc si mie a The Hives..
da le-am gasit repede o scuza.. e un stil nou, nu copiaza neaparat trupa :)


[ C ] flu
July 20, 2008 @ 12:51 pm

Se pare ca tu erai intr-o dispozitie mai indulgenta si eu intr-una exigenta. Problema mea nu era ca suna ca altii de afara (situatie aproape inevitabila pentru trupele de la noi, care nu prea sunt trend settere) ci ca nu m-au “agatat” cu nimic, data viitoare cand o sa-i ascult probabil c-o sa-i confund cu restul de trupe tinere, energice, ambitioase si atat de neconformiste incat seamana cu toate celelalte.


Leave a comment