Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Scurt pe trei

June 5, 2008 | ca-n viata,prin oras,publicitate | 1:20 pm | Comments [0] |

1. Azi au trecut pe langa mine patru biciclisti in mai putin de treizeci de secunde. Ce este si mai uimitor e ca nu erau vorbiti intre ei. Traiasca velocipedocraţia!

2. La metrou. “… mortii si ranitii ma-tii, ca-ti dau doua de te ingrop, tiganca imputita ce esti!” glasuieste suav-h?rş?it o domnifufă? catre o alta tanti mai tuciurie.? Cine e de fapt tigan?

3. Felicitari celor de la Skol care au lansat o campanie in statiile de metrou cu sloganuri de bine care suna cam asa: “Intai se iese, apoi se intra” / “Persoanele in varsta merita scaunul tau” / “Muzica se asculta la casti nu la difuzor”. Important e ca oamenii care fac parte din target sa si priveasca respectivele panouri. Apoi sa le citeasca. Apoi sa le inteleaga. Apoi sa le puna in practica. Apoi sa le intre in instinct. Si apoi? Sa traim intr-o lume plicticos de politicoasa? Doamne fereste! Mai bine sa intre unu’ peste mine in metrou fara sa-mi bata la usa, sa se tolaneasca pe scaun, inconjurat de batranei si sa-si asculte la maxim muzica (nu vreau sa zic manea, dar eu n-am auzit alt gen ascultat deranjant in public).


No Comments »


No comments yet.

Leave a comment