Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Duminica in Bucuresti

May 25, 2008 | prin oras | 6:34 pm | Comments [0] |

Se poate intampla ca Bucurestiul sa devina pentru cateva ore un oras acceptabil, chiar frumos pe alocuri, relaxat & relaxant. Dar timpul zboara, nu se poate opri clipa si vine iarasi ziua de luni cand se baga iar toti in priza si incep sa foşgăie ca niste furnicute harnice & devotate sefului/firmei/deadline-ului/interesului propriu/ who cares anyway carei cauze? Iar atunci, eu ca ardelean molcom ce sunt, imi imaginez cum ar fi daca toti oamenii astia agitati ar baga la micul dejun in loc de doua cesti de cafea un joint mediu care sa-i linisteasca si sa-i indemne finut sa vada viata in alte culori, sa nu se mai certe din nimicuri, sa-si ceara scuze daca se calca sau imbrancesc din greseala in loc sa se bage de unde nu se mai pot scoate.

Pe langa fantezia asta cu bucurestenii calmati mai am una cu un spiridus (sau mai degraba o gasca de lepriconi, pentru ca nu cred ca ajunge unul singur) care peste noapte ar strica toate claxoanele, le-ar infunda cu vata pe bat sau ar face ei ceva acolo astfel ca dimineata oamenii aia fumati sa pluteasca intr-o liniste nefireasca.

Disclaimer: Am vazut mai multi oameni simtiti care si-au cerut scuze cand a fost cazul, insa ceilalti sunt mai vizibili. Si auzibili.


No Comments »


No comments yet.

Leave a comment