Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Expozitia de mâţe

April 13, 2008 | prin oras | 11:58 pm | Comments [4] |

Azi am ajuns inainte de ora de inchidere la Sala Palatului si am vazut o gramada de feline mici si mari, cateva vioaie, majoritatea dormitande, unele ascunse cum puteau ele mai bine, toate cele cu ochii deschisi cu un aer absent & plictisit, nepreabagand in seama oamenii ce se scalambaiau care mai de care sa atraga atentia ghemotoacelor pufoase. Acum, nu toate ghemotoacele erau chiar fluffy, am vazut si cateva variante aproape plesuve, castigatoare la capitolul asta fiind unele negre cu aspect de alien. Mi-au mai placut cele cu fete turtite si inexpresive care parca se oprisera cu botul intr-un zid la 80 pe ora. Poze nu le-am facut pentru ca si asa bietele pisici inchise in custi luasera fiecare cel putin o suta de flashuri in ochi.

Iar asta ma aduce la capitolul oameni, unii dintre ei mai putin delicati (eufemism intentionat) decat animalele pe care venisera sa le vada. Pe langa flash-uri, pisicile au mai fost atinse, deranjate din somn, strigate, bazaite doar-doar vor face o miscare sau vor lua o postura draguta-amuzanta ca de aia am venit aici si am platit bilet sa vedem niste pisici care ne fac sa radem nu unele care zac toata ziua, ce mama dreqului?


4 Comments »


[ C ] Monica
May 4, 2008 @ 9:04 pm

si mie imi plac exact matzele de care povestesti: ideea (mea)e sa fie turtite la fata si pufoase…stii ca mie mi-e cam frica de ele si un prieten, italian de felul lui (nu cred ca mananca:) imi spune: da, am observat eu ca voi chinuiti pisicile! zic: cum? el: pai va apucati sa le mangaiati pe tot corpul, cand vi se arata voua…eu: pai si voi ce faceti? el: le tinem in casa, radem cu ele, le mai mangaiem pe cap, usor, si cam atat!
caut ghid de utilizare a pisicilor:)


[ C ] flu
May 5, 2008 @ 12:21 am

Problema cu pisicile astea e ca nu prea se lasa utilizate :) Am impresia ca au citit inaintea noastra un manual de manipulare al oamenilor si profita de situatie.
Eu sunt curios cum rad ei cu pisicile :) Mai o gluma, un spirit, un giumbusluc?


[ C ] Monica
May 8, 2008 @ 2:03 am

pai tatal personagiului mai sus mentionat i-a adus odata pisicii o pasare, s-o macelareasca, sa-si exerseze instinctele. a fost huiduit! au mai ras apoi cu trilly cand i-a sarit in cap unui musafir de a cazut omul pe spate si s-a lovit la cap de un fotoliu. omul avand doi metri
mie mi-e frica de pisici, mai ales de cand am vazut-o pe pisica Zazei facand ca un tigru, scuipand si ceva gen roata tiganului cu capul proptit in usa…am visat-o muscandu-mi carotida.sau jugulara sa fi fost?
cred ca au si glumit, ce sa spun. bancuri cu soricei, presupun


[ C ] flu
May 8, 2008 @ 12:28 pm

Alea da giumbuslucuri, mai ales cea cu musafirul care si-a intins cei doi m pe jos. Presupun ca fusese special dresata sa faca asa ceva :) Nu stiu cat de intemeiata e frica asta a ta, dar daca ma gandesc cum ma ataca motanul pe care-l aveam si cate zgarieturi aveam pana la cot, incep sa-l banuiesc acum ca-mi cauta venele si nu le gasea… Luati aminte toti cei care vreti pisici 😉


Leave a comment