Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

SENZATIONAL! Oamenii traiesc normal cu 1% din creier!!!

October 29, 2007 | practic | 1:47 am | Comments [2] |

Un nemaipomenit succes al savantilor romani de renume mondial mi-a retinut astazi atentia. Se pare ca in premiera internationala chirurgii romani au reusit sa dovedeasca in mod stiintific ceea ce se presupunea in anumite cercuri de o buna bucata de vreme : oamenii pot trai si fara creier. Rezultatele experimentelor tinute secrete pana acum sunt mai mult decat satisfacatoare, semeni de-ai nostri traiesc cat se poate de normal doar cu (cititi si va minunati) 1% din creier.

Dupa operatia prin care le-au fost extirpate cele 99% inutile + o scurta perioada postoperatorie (48 de ore) subiectii experimentului si-au continuat activitatile zilnice. Ei nu pot face operatii matematice complicate (dar cine poate?!?), nu pot citi/intelege carti (mofturi) care depasesc nivelul scolarilor din ciclul primar, nu pot lua decizii fara ajutor, dar important e ca vietuiesc si se bucura de viata.

S-a observat ca in proportie de 100% sunt atrasi de televizor, care se pare ca exercita o atractie magica pentru acel 1% ramas din creier, in special de anumite emisiuni de divertisment (nu dam nume pentru a nu se crede ca le facem publicitate) si de canalele lui Dan Diaconescu. De asemenea apetenta lor pentru discursurile radicale a crescut simtitor, fapt usor de explicat prin necesitatea de a se simti protejati si de a avea pe cineva care sa ia deciziile in locul lor.

Un amanunt remarcabil este ca unii au putut fi chiar invatati sa foloseasca internetul, dar deocamdata interesul lor nu a trecut dincolo de retelele sociale.


2 Comments »


October 29, 2007 @ 10:59 pm

Nu aveam nici o indoiala… =))


[ C ] flu
October 30, 2007 @ 12:07 am

Eu am avut o revelatie de data recenta. Asadar, faci parte din anumite cercuri 😉


Leave a comment