Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Recomandarea saptamanii – Albastru inchis aproape negru

October 21, 2007 | filme | 11:02 pm | Comments [5] |

Din cand in cand mai simte omu’ nevoia sa vada si un film decent despre viata (pur si simplu) care sa povesteasca relaxat si neplictisitor despre niste teme suprauzate ca dragostea, homosexualitatea, familia & datoria (am spus ca e un film spaniol?). Si atunci se duce si vede Albastru inchis aproape negru, culoare spre care tinde si viitorul personajelor care cu toate acestea gasesc puterea de a zambi de parca inaintea lor se intinde cel mai luminos roz posibil.
albastru_inchis_aproape_negru.jpg


5 Comments »


October 22, 2007 @ 12:07 pm

Demult nu am mai vazut un film spaniol si nu stiu de ce dar asta imi aminteste de filmele lui Almodovar. O fi regizorul vreun fan de-al lui? Eu unul nu sunt, desi din cand in cand
realismul lui ma trezeste la realitate. Probabil ca o sa-l caut undeva pe la sfarsitul saptamanii. Am pus un bookmark ca sa nu uit de el. =)


[ C ] flu
October 22, 2007 @ 12:28 pm

Nu stiu daca e sau nu fan, dar ce mi-a placut mie la el e ca spre deosebire de Almodovar nu iti baga in ochi ciudatenia personajelor, ci le face sa para unele foarte obisnuite cu care te-ai putea intalni in fiecare zi in lift fara sa le bagi prea mult in seama. The average Jose & Antonio adica.


November 3, 2007 @ 2:52 pm

Sunt de acord, realist, simplu, plin de simboluri culturale de la ei, desi par international valabile


November 3, 2007 @ 2:53 pm

cred ca de fapt asta nu mi-a placut, nu l-a tinut exclusiv in context spaniol


[ C ] flu
November 5, 2007 @ 1:46 pm

Nu vad de ce ar fi trebuit sa o faca. Ti-a inselat asteptarile cum ar veni? Pai inseamna ca de asta mi-a placut, pentru ca nu aveam.


Leave a comment