Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Reclama la BCR

September 6, 2007 | prin oras,publicitate,tips &tricks | 10:31 pm | Comments [7] |

N-ar fi frumos daca nu ar mai trebui sa ia oamenii decizii? Daca le-ar da cineva totul mura-n-gura? Daca ar pica para malaiata in gura la Nătăfleaţă? Daca viata ar fi simpla si fara atatea alegeri de facut? N-ar fi frumos daca am avea mintea mai odihnita? Daca nu ar trebui sa ne mai sondam adancurile sufletului/subconstientului sa aflam ce vrem de la viata? Daca ar fi cineva care sa ne spuna ce vrem de fapt? Daca ar fi cineva care sa ne spuna ce sa facem si ne-ar duce de manuta pana la capatul vietii?

N-ar fi.

P.S. Cum de au reusit sa strice logo-ul?

bcr.jpg


7 Comments »


[ C ] Monica
September 7, 2007 @ 12:46 am

Nu l-au stricat, tu, l-au imbunatatit.au zis ca e cazul sa vedem si noi ca i-a cumparat Erste Bank. de acolo ar veni S. dar punctul de deasupra lui S am uitat ce inseamna.era, parca, legat de omul de rand, de client, de fraierul cu banul.


[ C ] flu
September 7, 2007 @ 3:05 pm

Daca e vorba de little man, atunci mai cuget un pic. Ce dragut din partea celor care au creat identitatea ca s-au gandit la el! Desi eu ii vad parca numai capul si-n jurul lui incolacit un boa constrictor.


September 13, 2007 @ 2:26 pm

[…] Pentru un comentariu mai fain va puteti uita la flu. […]


September 14, 2007 @ 11:16 am

[…]O banca nu poate invata sa-mi anticipeze intentiile. O banca ma va enerva intotdeauna daca va incerca sa ma convinga ca stie mai bine decit mine ce-mi doresc.[…]


[ C ] flu
September 14, 2007 @ 2:12 pm

Si de obicei nu doar o banca… :)


[ C ] Lamya
October 15, 2007 @ 3:15 pm

toata lumea se indreapta spre o era in care oricine, mai putin noi, va lua deciziile pentru noi…sper doar sa nu se intample si in cazul deciziilor importante…din pacate sau nu, viata este facuta sa fie complicata, eu inca incerc sa aflu daca asta este bine sau nu…


[ C ] flu
October 15, 2007 @ 4:06 pm

asta cu era spre care se indreapta lumea depinde si de noi. la fel cum tot de noi depinde cat de multa importanta dam deciziilor. iar daca cumva afli daca e de bine sau de rau cu complicatenia asta a vietii, da-mi un semn :)


Leave a comment