Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Asta nu e SPAM! Chiar nu e SPAM!

June 5, 2007 | web | 10:09 pm | Comments [0] |

Citez din clasicii spammeri in viata:

“NOTA: Ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns la dumneavoastra in mod intimplator. Daca adresa dumneavoastra a ajuns din greseala in baza noastra de date si nu mai doriti sa primiti oferte de la noi, dati un Mesaj cu subiectul dezabonare la adresa xyz@xyz.com pentru a fi stersi din baza noastra de date si a remedia greseala.

Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece respecta prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic si cuprinde toate datele de identificare ale expeditorului.

Va multumim ! O zi buna !”

Rog pe cineva sa ma lamureasca cum se poate rataci un email prin meandrele virtualului ca sa ajunga intamplator la un om si cum o adresa de email poate ajunge din greseala intr-o baza de date. Parca si vad bietul mesaj, mort de foame, palid, cu hainutele zdrentuite, pierdut in aglomeratia de spam-uri, batand din inbox in inbox, pana-l primeste cineva.
Iar daca-i fac pungasi ordinari pe cei care trimit mesajele de genul astora se supara. Dar n-au de ce sa se supere pentru ca scriu aici cu litere mici: “Atunci cand ma refer la cineva ca fiind pungas ordinar se considera calomnie doar daca persoana la care ma refer mi-a trimis SPAM”.

Si ei nu mi-au trimis!


No Comments »


No comments yet.

Leave a comment