Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Blogosfera va invata ca tacerea e de aur

April 29, 2007 | blog,web | 6:09 pm | Comments [0] |

S-a hotarat de catre OneDayBlogSilence ca 30 aprilie sa fie o zi de comemorare a victimelor de la Virginia Tech. Atunci unii au intrebat: “Dar de ce doar a acelor victime? Se intampla o gramada de grozavii in fiecare zi, oare n-ar fi bine sa fie o zi de comemorare a tuturor victimelor din lume?” Cei de la OneDayBlogSilence s-au gandit ca nu e frumos sa faca discriminari atunci cand e vorba de victime, astfel ca maine va fi o zi in care bloggerii nu vor scrie din respect pentru victimele necunoscute din cele patru zari. Va fi si o modalitate de a verifica coeziunea comunitatii de bloggeri.

Acum, mie nu prea imi place sa ma conformez si cred pot fi gasite alte modalitati de comemorare mai… active. Pe de alta parte eu am ajuns dintr-un sustinator infocat al internetului, un mediocru moderat si cred ca orice modalitate de a mai desprinde oamenii de calculator este una care merita laudata. Daca nu se scrie pe blog-uri atunci nici nu se citesc blog-uri si poate isi gasesc si oamenii altceva de facut mai putin virtual, poate se impiedica de o carte, cine stie?

Cat despre cei care vor scrie maine insemnari pe blog-uri, le prevad o soarta groaznica, vor fi tavaliti prin miere, cenusa si pene, fugariti in liniste prin oras de catre cei care respecta OneBlogDaySilence, blog-urile le vor fi pline de comentarii cel putin acide si blogosfera va arunca anatema asupra lor.


No Comments »


No comments yet.

Leave a comment