Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Va recomand EvoTV… NOT!

March 29, 2007 | web | 1:46 am | Comments [0] |

M-am prins repede ca prima emisiune exclusiv online din Romania de pe e-ok.ro nu e pentru mine. Asta e, mi-am zis, trebuie sa mai citesc niste carti ca sa pot intelege vocabularul elevat al vedetelor, trebuie sa-mi reconsider valorile pentru a percuta de ce e cool ce facea fata aia pe acolo, probabil ca exista altii carora le ofera entertainment pentru ca altfel n-ar investi oamenii in ea.

Astazi aflu ca s-a lansat site-ul “primei” televiziuni virtuale din Romania, televiziune care se va lansa si ea pe 15 Aprilie. Si scriu frumos in browser www.evotv.ro. Site-ul se incarca si varza cromatica de acolo e primul lucru care-mi agreseaza ochii. Nu se pricep la colori, mi-am zis, dar sa vedem continutul, poate se pricep sa faca televiziune. Sunt si ei la inceput, dornici sa se afirme, n-au avut timp sa investeasca intr-o identitate care sa convinga, i-am scuzat eu si am trecut la continut. Mai bine ramaneam cu prima impresie si apasam “x”-ul ala din dreapta sus, as fi avut acum doar ochii suferinzi nu si urechile.

Nu stiu de ce ma asteptam ca o televiziune romaneasca (mai ales pe internet) sa promoveze altceva decat celelalte televiziuni romanesti, adica emisiuni inteligente, amuzante si instructive. Nu sa fie un amestec de OTV, Taraf si Kanal. Dar cum sa faca una ca asta, cand are drept target tot romani, care sunt romani si pe internet, ba chiar sunt mai romani in spatiul virtual pentru ca aici se ascund de dupa un nick (Anonymous) si pot sa-si arate din plin calitatile.

In concluzie, cei care sunt fani: Teo, Dan Diaconescu, Vacanta Mare, Nicoleta Luciu, Mutu si Mihaela Tatu vor avea noi materiale cu care sa-si spele creierii.


No Comments »


No comments yet.

Leave a comment