Doar un alt blog scris de flu.

Blog de mediocru

Recomandarea lunii – Gogol Bordello

February 2, 2007 | muzica | 2:04 pm | Comments [2] |

Repede, repede, pana nu intra de tot in mainstream si aude toata lumea de ei, sau pana nu da ortu’ de la supradoza vocalu’: GOGOL BORDELLO, doamnelor, domnisoarelor (mai ales) si domnilor, o trupa de gipsy-punk-tziganesc-de haos-scandal din New York formata de emigranti est-europeni+israelieni+american, condusa de un oarecare domn pe nume Eugene Hütz (vezi live).

[coolplayer]http://www.youtube.com/watch?v=p_81l4DXlwM[/coolplayer]


2 Comments »


[ C ] fry
February 3, 2007 @ 10:14 am

daca-ti place GB iti recomand si Leningrad, o trupa din Rusia care canta cam in acelasi stil dar putin mai autentic decat GB, care mi se par putin prea teatrali. eu i-am vazut pe Leningrad live acum 3 saptamani la un festival in Groningen si m-au spart.


[ C ] flu
February 3, 2007 @ 11:56 am

Mersi de recomandare :), pana acum stiam doar de finlandezii de la Leningrad Cowboys.

Suna bine Ленинград (Leningrad), imi plac, trebuie sa mai aprofundez, cine vrea sa asculte sa dea click http://www.youtube.com/watch?v=4BCD02ZgPkk.

Iar teatralitatea asumata a celor de la GB isi are si ea rostul, nu strica din cand in cand sa mai apara cate-o trupa care sa faca show si pe care sa o simti vie pe scena.

Si daca tot suntem la capitolul cine se aseamana se aduna, pentru cei care nu sunt alergici la sunete de banjo si punk irlandez: Flogging Molly. Aici: http://www.youtube.com/watch?v=Qsdeze8pFfo


Leave a comment